Kāda sieviete brīdinājusi neveikt pirkumu veikalā “Lidl”

Benita bija sajūsmā, uzzinot, ka šajā rajonā tiks atvērts Lidl veikals. Mēs ar vīru jau vairākas reizes esam apmeklējuši podiņu, un pēdējo reizi nolēmām iegādāties lukturīti. Pēc tam, kad viņi ievācās mājā, pāris atvēra lampas kastīti un saprata, ka nevarēs to izmantot, ziņoja Biz Taboo.

 

Luktura komplektācijā nav iekļauts ne akumulators, ne lādētājs, kā smejoties Benitas kundze atklāj, ka par 14 eiro iegādājusies rotaļlietu, kuru nevar lietot.

Ģimene atgriezās veikalā “Lidl” plkst. tajā pašā dienā, lai saņemtu informāciju, ka viņi nevar atgriezt preci, jo baterijas veikalā netika pārdotas. Veikala darbinieki ieteica pensionāriem vajadzīgo meklēt internetā, kā arī viņi atteicās no Benitas kundzes piedāvājuma segt pirkuma izmaksas, neskatoties uz viņas gatavību maksāt.

Tā vietā ģimenei ieteikts doties uz citu veikalos. Tā rīkojās arī Benita un viņas vīrs, taču citu zīmolu veikalos palīdzēt nevarēja, jo viņi nepārdod no “Lidl” iegādātā lukturīša zīmola produktus.

Benitai teica, ka uz iepakojuma ar dzelteniem krustiņiem bija norādītas sastāvdaļas, kas nav iekļautas komplektācijā un ka tas norādīts produkta aprakstā. Tiesa, tik sīku druku var izlasīt tikai vecāka gadagājuma cilvēks ar palīglīdzekļiem.

Veikala pārstāve apgalvoja, ka preču piedāvājums mainās divas reizes nedēļā, un ir iespējama situācija, kad, piemēram, baterijas nav nopērkami.

“Lidl” pārstāve Zane Neķeķe skaidro, ka veikals piedāvā dažādas preces. Dažos produktos jau ir iekļauti akumulatori un lādētāji, bet citos nav. Pirmdienās un ceturtdienās piedāvājumi mainās, tāpēc iespējamas situācijas, kad veikalā nav iespējams iegādāties akumulatorus un lādētājus. Šīs preces ir iespējams iegādāties arī tiešsaistē. Uz iepakojuma norādīts, ja komplektācijā nav iekļauts akumulators un lādētājs, ja ir kādi jautājumi. Lai iegūtu papildinformāciju, var sazināties ar darbiniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment